Aziz Yıldırım Galatasaray : Galatasaray In Aziz Yildirim A Actigi Dava Reddedildi : Galatasaray ile oynanan ziraat türkiye kupası finali'nde fenerbahçe başkanı aziz yıldırım protokol tribününde oldukça sinirlendi.

Aziz Yıldırım Galatasaray : Galatasaray In Aziz Yildirim A Actigi Dava Reddedildi : Galatasaray ile oynanan ziraat türkiye kupası finali'nde fenerbahçe başkanı aziz yıldırım protokol tribününde oldukça sinirlendi.. Veya kupayı aldık yine gelip kupayı uzatır mı bize? Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan aziz yıldırım uzun zamandır süren sessizliğini bozdu. Galatasaray, aziz yıldırım üzerinden fenerbahçe yönetimine savaş açıyorsa, bun yanlış. ''ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın. Onlar kendileri konuşuyorlar bize saldırıyorlar.

Aziz yıldırım, hafta arasında galatasaray başkanı dursun özbek'in açıklamalarına cevap verirken sert ifadeler kullandı. Galatasaraylılara seslendiğini belirten aziz yıldırım, şunları söyledi: Aziz yıldırım, futbolculara ajax ve galatasaray maçları öncesinde alacaklarının ödendiğini bildirdi. Habertürk yazarı serdar ali çelikler, galatasaray'ın şampiyonluğunu ve fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın durumunu özetleyen bir yazı kaleme aldı. Fenerbahçe futbol kulübü değildir, spor kulübüdür!

Aziz Yildirim Galatasaray I Savundu
Aziz Yildirim Galatasaray I Savundu from i.internetspor.com
Fenerbahçe taraftarları tarafından bursaspor ve başakşehir maçlarında istifaya çağrılan aziz yıldırım'a büyük tepki var. Aziz yıldırım, galatasaray'ın 11'ini bildi! İşte aziz yıldırım'ın o açıklamaları. Galatasaray i̇kinci başkanı abdurrahim albayrak, cnn türk'te hakan çelik'in hafta sonu programına konuk oldu. Hatta o dönemde fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, galatasaray'ın yüzde 42'lik hisselerine talip olduklarını söyleyerek, galatasaray yöneticisi mehmet cansun'un hisselerle ilgili beyanlarını okuduk. Derbi maçıyla alakalı fikirlerini ifade eden yıldırım, galatasaray ezeli rakibimiz. İşte albayrak'ın birbirinden çarpıcı açıklamaları Şikeyi bu ülkeye sokan galatasaray.

Galatasaray, aziz yıldırım üzerinden fenerbahçe yönetimine savaş açıyorsa, bun yanlış.

Habertürk yazarı serdar ali çelikler, galatasaray'ın şampiyonluğunu ve fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın durumunu özetleyen bir yazı kaleme aldı. Beşiktaş başkanına, galatasaray başkanına ceza vermezler, aziz yıldırım'a verirler. Veya kupayı aldık yine gelip kupayı uzatır mı bize? Galatasaray, aziz yıldırım'ın fenerbahçe başkanlığı döneminde 9. Galatasaray kulübü'yle ilgili ifademiz var mı? Bir düşünün, şampiyon galatasaray oldu. Aziz yıldırım galatasaray maçında spor savcısına küfür etti iddiası. Fenerbahçe stadı'nda yapılan seçimli genel kurul'da yapılan konuşan aziz yıldırım yine ağzını galatasaray'ı aldı. Galatasaray başkanı, 8 yemişler, şike olduğu için deyip, uefa kriterlerinden bahsetmiş. İşte aziz yıldırım'ın çok sert açıklamaları; Galatasaray, aziz yıldırım üzerinden fenerbahçe yönetimine savaş açıyorsa, bun yanlış. Fenerbahçe taraftarları tarafından bursaspor ve başakşehir maçlarında istifaya çağrılan aziz yıldırım'a büyük tepki var. Galatasaraylılara seslendiğini belirten aziz yıldırım, şunları söyledi:

Varsa sorunlarınız konuşursunuz ama aziz yıldırım'ı bu işlere katmayın. Tff başkanı olacağını sanmadığım zat. Galatasaray'a 17 senedir sahalarında yenilmediklerini hatırlatan yıldırım, şunları söyledi aziz yıldırım, galatasaray maçı için satışa çıkardıkları bütün biletlerin satıldığını dile getirdi. Galatasaray ile oynanan ziraat türkiye kupası finali'nde fenerbahçe başkanı aziz yıldırım protokol tribününde oldukça sinirlendi. Galatasaraylılara seslendiğini belirten aziz yıldırım, şunları söyledi:

Aziz Yildirim Galatasaray Fetullah Gulen In Dualariyla Sampiyon Oldu Youtube
Aziz Yildirim Galatasaray Fetullah Gulen In Dualariyla Sampiyon Oldu Youtube from i.ytimg.com
Veya kupayı aldık yine gelip kupayı uzatır mı bize? İşte aziz yıldırım'ın çok sert açıklamaları; Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın galatasaray'a fetö soruşturması yapılsın açıklamasına galatasaray'dan yanıt geldi. Bu sezon ile birlikte galatasaray adeta aziz yıldırım başkanlığında iki yıldız takmış oldu. Fenerbahçe taraftarları tarafından bursaspor ve başakşehir maçlarında istifaya çağrılan aziz yıldırım'a büyük tepki var. Şikeyi bu ülkeye sokan galatasaray. Onlar kendileri konuşuyorlar bize saldırıyorlar. Tff başkanı olacağını sanmadığım zat.

İşte albayrak'ın birbirinden çarpıcı açıklamaları

Antalyaspor maçı sonrası açıklamalar yapan fenerbahçe başkanı aziz yıldırım antalyaspor'u tebrik ederken galatasaray'ı çok sert bir dille eleştirdi. ''ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın. İşte aziz yıldırım'ın çok sert açıklamaları; Fenerbahçe taraftarları tarafından bursaspor ve başakşehir maçlarında istifaya çağrılan aziz yıldırım'a büyük tepki var. Galatasaray ile oynanan ziraat türkiye kupası finali'nde fenerbahçe başkanı aziz yıldırım protokol tribününde oldukça sinirlendi. Habertürk yazarı serdar ali çelikler, galatasaray'ın şampiyonluğunu ve fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın durumunu özetleyen bir yazı kaleme aldı. Bu sezon ile birlikte galatasaray adeta aziz yıldırım başkanlığında iki yıldız takmış oldu. Tff başkanı olacağını sanmadığım zat. Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan aziz yıldırım uzun zamandır süren sessizliğini bozdu. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın galatasaray'a fetö soruşturması yapılsın açıklamasına galatasaray'dan yanıt geldi. Aziz yıldırım, hafta arasında galatasaray başkanı dursun özbek'in açıklamalarına cevap verirken sert ifadeler kullandı. Galatasaray'a 17 senedir sahalarında yenilmediklerini hatırlatan yıldırım, şunları söyledi aziz yıldırım, galatasaray maçı için satışa çıkardıkları bütün biletlerin satıldığını dile getirdi. Beşiktaş başkanına, galatasaray başkanına ceza vermezler, aziz yıldırım'a verirler.

Varsa sorunlarınız konuşursunuz ama aziz yıldırım'ı bu işlere katmayın. Habertürk yazarı serdar ali çelikler, galatasaray'ın şampiyonluğunu ve fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın durumunu özetleyen bir yazı kaleme aldı. Galatasaray kulübü'yle ilgili ifademiz var mı? Yıldız) 2007/2008 2011/2012 2012/2013 2014/2015 2017/2018 (2. İşte aziz yıldırım'ın çok sert açıklamaları;

Son Dakika Haberi Aziz Yildirim In Bu Ulkeye Sikeyi Sokan Galatasaray Dir Sozleri Sonrasi Acilan Davada Karar Son Dakika Spor Haberleri
Son Dakika Haberi Aziz Yildirim In Bu Ulkeye Sikeyi Sokan Galatasaray Dir Sozleri Sonrasi Acilan Davada Karar Son Dakika Spor Haberleri from i4.hurimg.com
''ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın. Aziz yıldırım, hafta arasında galatasaray başkanı dursun özbek'in açıklamalarına cevap verirken sert ifadeler kullandı. Aziz yıldırım, futbolculara ajax ve galatasaray maçları öncesinde alacaklarının ödendiğini bildirdi. Fenerbahçe taraftarları tarafından bursaspor ve başakşehir maçlarında istifaya çağrılan aziz yıldırım'a büyük tepki var. Bir düşünün, şampiyon galatasaray oldu. Galatasaray'a 17 senedir sahalarında yenilmediklerini hatırlatan yıldırım, şunları söyledi aziz yıldırım, galatasaray maçı için satışa çıkardıkları bütün biletlerin satıldığını dile getirdi. Galatasaray kulübü'yle ilgili ifademiz var mı? Aziz yıldırım'ın gördüğü galatasaray şampiyonlukları 1997/1998 1998/1999 1999/2000 2001/2002 2005/2006 (1.

''ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın.

Öte yandan başkan aziz yıldırım, konuşmasından önce bir süre basın mensuplarıyla sohbet etti. Derbi maçıyla alakalı fikirlerini ifade eden yıldırım, galatasaray ezeli rakibimiz. Galatasaray i̇kinci başkanı abdurrahim albayrak, cnn türk'te hakan çelik'in hafta sonu programına konuk oldu. Galatasaray'a 17 senedir sahalarında yenilmediklerini hatırlatan yıldırım, şunları söyledi aziz yıldırım, galatasaray maçı için satışa çıkardıkları bütün biletlerin satıldığını dile getirdi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın galatasaray'a fetö soruşturması yapılsın açıklamasına galatasaray'dan yanıt geldi. Para ile adam olunsaydı aziz de olurdu cevap yaz 0 1 yayından kaldır. Aziz yıldırım, futbolculara ajax ve galatasaray maçları öncesinde alacaklarının ödendiğini bildirdi. İşte aziz yıldırım'ın o açıklamaları. Habertürk yazarı serdar ali çelikler, galatasaray'ın şampiyonluğunu ve fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın durumunu özetleyen bir yazı kaleme aldı. Varsa sorunlarınız konuşursunuz ama aziz yıldırım'ı bu işlere katmayın. Tff başkanı olacağını sanmadığım zat. ''ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın. Fenerbahçe mevcut başkan aziz yıldırım döneminde istediği kadar şampiyonluk yaşayamadı.

Aziz yıldırım gelip tt arenada bize kupa verebilir mi? aziz yıldırım. Galatasaraylılara seslendiğini belirten aziz yıldırım, şunları söyledi:
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook